SMH Biler / 100% Autotjek

Klassificering af en 100% Autotjek bil

100% Autotjek, giver dig viden, når du køber brugt bil

En 100% Autotjek-forhandler skal leve op til en række krav for at være med i ordningen. Centralt i 100% Autotjek er at bilen overholder Autotjek normerne samt har et uvildigt brugtbilstjek. Det betyder at bilen er fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Ved at en bil er kategoriseret som 100% Autotjek, er der tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

100% Autotjek video

Servicebog

Bilen leveres med den tilhørende servicebog og inkl. seneste serviceeftersyn ifølge servicebogens forskrifter. Hvis det er en bil med elektronisk servicebog, så vedlægges en udskrift at bilens opdaterede service historie.

Garantier

Der givers fuld kilometergaranti, garanti mod skjult restgæld og vi følger købelovens bestemmelser.
Ved køb af en 100% Autotjek bil, ydes der en 12 måneders Autotjek-garanti – undtaget er uoriginalt tilbehør, ekstraudstyr og eftermonteret tilbehør/udstyr.

Autotjek

Bilen leveres med en uvildig 100% Autotjek brugtbilstest udført af en uafhængig synsvirksomhed. Uvildigt Autotjek af den solgte salgsbil er frivilligt på biler op til 24 måneder ellers er det et krav. Autotjek foretages inden bilen sættes til salg, dog inden bilen er afleveret til køber.

Klargøring

Bilen er klargjort kosmetisk og mekanisk.

Syn

Syn skal foretages af den solgte salgsbil, hvis der er under 12 måneder til næste syn.

Nyhed
Peugeot

Peugeot 108

e-VTi 69 Active
Peugeot 108 e-VTi 69 Active